Fokker lam en rijst

Fokker lam en rijst

[pto prices=”Fokker Lamb en rice 13 kg”]

Fokker lam en rijst is een volledig diervoeder voor volwassen honden op basis van lam en rijst. Fokker Lam en rijst is bijzonder geschikt voor gevoelige honden en honden met de neiging tot allergieën. Het bevat essentiële vetzuren, voor een volle en glanzende vacht. Tevens helpt het om eczeem, haaruitval en een schilferige huid te voorkomen. Door de hoge smakelijkheid is dit hondenvoer ook geschikt voor kieskeurige eters. Fokker Lamb & Rice is een absoluut top-product.

Fokker Lam & Rijst is verkrijgbaar in 2,5 kg en 13 kg.
fokker lam en rijst

Samenstelling
Lam (17%), mais, rijst (14%), gerst, erwten, gevogeltevet, vismeel, konijnenmeel, bietenpulp, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, lijnzaad, johannesbrood, mineralen, zalmolie (bron van DHA/EPA), gist, lecithine, eipoeder, L-carnitine, taurine.

Gebruiksaanwijzing:
Geef het voer droog. Het product is klaar om geserveerd te worden. Zorg dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van inspanning en omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheid over 2 maaltijden per dag. Bij verandering van voeding, geleidelijk overschakelen.