Farm Food hondenvoer

Farm Food hondenvoer snel online bestellen.
farm food hondenvoer

Farm Food hondenvoer

Farm Food He

FarmFood Glutenvrij

Farm Food zalmolie

Farm Food fresh menu

Farm Food hondenvoer is van oorsprong, en nog steeds, een familiebedrijf. Sinds de beginfase werd het een aantal jaren gerund door ing. Gerrit de Weerd en zijn echtgenote; met behulp van beide, toen nog schoolgaande, zoons.

1982 – Zuivere en geperste hondenvoeding

In 1982 wordt Dhr. ing. Gerrit de Weerd vanwege zijn ervaring op het gebied van diervoeding in het algemeen (zowel in Nederland als ook daarbuiten) betrokken bij de ontwikkeling van een hondenvoer dat als neutraal testvoer moet gaan dienen bij een onderzoek naar de kwaliteit van de diverse hondenvoeders die op dat moment op de markt zijn. Op basis van Nederlands rundvlees geschikt voor menselijke consumptie wordt een geperste brok ontwikkeld zonder enige toevoegingen zoals kleurstoffen, aroma’s, antioxidanten etc.

Uitgangspunt is dat het voer geschikt dient te zijn voor honden van álle leeftijden en conditie. Hierbij wordt terug gegrepen naar het simpele feit dat in de natuur alle wilde hondachtigen, van pup tot senior, naar behoefte uit dezelfde voedselbron eten.

1984 – Farm Food ‘High Energy’

Als de proef na 2 jaar in 1984 wordt afgesloten blijkt dat een aantal fokkers, vanwege de uitstekende  resultaten, het neutrale ‘all life stage’ voer graag verder zou willen gebruiken. Daarom wordt besloten het neutrale testvoer onder de naam Farm Food HE op kleine schaal op de markt te brengen. Mond tot mond reclame heeft sinds 1984 voor een gestage groei gezorgd.

De samenstelling van farm food hondenvoer is sinds de beginjaren nagenoeg onveranderd en de positieve reacties blijven tot op de dag van vandaag komen. De meest opvallende en veel voor komende reactie is dat oudere honden die op Farm Food HE overgezet worden een 2e jeugd lijken te krijgen en dat over het algemeen leeftijden worden bereikt van ver over de 10 jaar.

Natuurlijk is Farm Food Hondenvoer in de loop der jaren verbeterd, zowel naar eigen als ook naar wetenschappelijke inzichten, echter zonder de oorspronkelijke filosofie van “1 soort voedsel voor alle honden van alle leeftijden en onder alle omstandigheden” uit het oog te verliezen.

Farmfood hondenvoer

Het hondenvoer van Farmfood bevat het beste van het land, het beste voor uw hond: natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen, die samen een volledig en gezond dieet vormen voor uw trouwe viervoeter.

farm food

Farmfood merk

Farmfood is een hondenvoer merk van Nederlandse bodem. Farmfood probeer de beste voedingsstoffen te verzamelen voor de beste brokken die u uw hond kunt geven. De naam Farmfood verwijst naar de landbouw, de bron van de menselijke voeding, maar ook van het moderne hondenvoer. Goede eiwitten komen uit vlees, goede vitaminen en mineralen komen uit groente en fruit, en ook de goede koolhydraten voor uw hond worden op het land geproduceerd.

Farmfood levert zuiver hondenvoer

Farmfood hondenvoer kent de markt en weet dus ook hoe ze moeten kiezen. De experts die dit hondenvoer maken vinden de beste ingrediënten en de beste grondstoffen en hebben een genuanceerde, wetenschappelijke visie op wat hondenvoer zou moeten zijn. Farmfood is nuchter en praktisch, maar tegelijk ook idealistisch: Farmfood levert zuiver hondenvoer, zonder additieven, 100% natuurlijk en daarom 100% gezond.

Farmfood hondenvoer geperst

Farmfood werkt met geperst hondenvoer. De voedingsstoffen worden onder druk samengebracht in gezonde brokken waar uw hond met smaak op kan kauwen. Farmfood voorkomt zo dat de producten sterk verhit moeten worden, door die verhitting gaan er namelijk heel wat voedingsstoffen verloren. Het ideaal van Farmfood is nu juist dat er in hun zuivere hondenvoer niets verloren gaat!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *