Natyka hondenvoer

Natyka hondenvoer

Natyka maakt gebruik van eerste klas vers vlees van dieren die zijn geboren en opgegroeid in Europa
6-made-in-europe              25-no-gluten                natyka hondenvoer
Het heeft een speciale technologie ontwikkeld die het toelaat om vers vlees rechtstreeks in de voeding op te nemen, zonder verlies van smaak of voedingswaarde van deze grondstof

Geavanceerde technologieën, welke behoren tot de meest moderne op Europees gebied

Bij Natyka hebben ze ervoor gekozen om zich te concentreren op de beste manier om honden te voeden en dat op de meest natuurlijke wijze mogelijk.

Natyka volgt de wetten van de natuur, wat betekent dat om honden als carnivoren te respecteren en hen te voeden met een hoog percentage aan vlees en niet met granen. Iedereen kan deze logica zelf zien. Bijvoorbeeld: een hond zal altijd een kip, konijn of ander wild dier eten maar zal niet een maïsveld in rennen om een maïskolf te eten.

Wie heeft gelijk? Multinationals die ons hun manier van kijken opleggen, of een merk zoals Natyka dat de natuur en de gezondheid van honden respecteert?

 

gold

 

Natyka gold puppy en kleine honden

Natyka lam rijst

Natyka gold kip rijst

veterinary

 

 

Natyka veterinary konijn

Natyka veterinary ocean

Natyka veterinary wild

 

vip

 

Natyka Vip

Natyka Professional

Natyka hondenvoer zoals voer voor honden bedoelt is

De dagelijkse hoeveelheid Natyka hondenvoer zal altijd overeen moeten komen met de huidige conditie van uw hond, het activiteitsniveau,  mate van gezondheid en de omgevingstemperatuur . Voer, nat of droog, zorg altijd voor voldoende vers water bij het voedsel.

Voeding instructies:

De opgegeven hoeveelheid Natyka hondenvoer is slechts indicatief en dient als hulpmiddel voor de eerste 4 weken voor het gebruik van de voeding . Gedurende deze periode altijd een beoordeling van de voedingstoestand van uw hond uitvoeren. Het onderzoek kan gemakkelijk worden uitgevoerd door het voelen van de  ribben van uw hond – deze moeten eenvoudig onder de huid worden gevoeld, maar mogen niet uitsteken.

Weeg uw hond na het bereiken van het optimale gewicht. Bewaak het voedingsbestand van uw hond op een maandelijkse basis gedurende zijn gehele leven en pas het rantsoen zonodig aan.

Belangrijke noot: De behoefte aan voedsel is afhankelijk van de energie waar de hond, op dat moment wordt blootgesteld, zijn leeftijd en gezondheidstoestand . Zowel obesitas als ondervoeding betekenen een risico van ernstige gezondheidsproblemen