Planet pet hondenvoer

download

klik en vergelijk

Puppy kip en rijst

Adult kip en rijst

Large breed kip en rijst

Active kip en rijst

Senior sensitive lam en rijst

Graanvij kip

 

Planet pet hondenvoer complete maaltijden

Planet pet is een  Finse huisdier productie bedrijf en bied een breed scala aan hoogwaardige producten voor honden en katten met inbegrip van complete maaltijden, natvoer, vlezige traktaties en accessoires.

Bij Planet Pet Society zijn we bezorgd over het welzijn van dieren wereldwijd. Om deze reden doneert Planet Pet Society  1% van haar winst aan dierlijke liefdadigheid.

Zij hebben vooraf  drie goede doelen geselecteerde door Europa die onze zorgen delen. Consumenten zijn ook in staat om te stemmen voor het goede doel van hun keuze.

Eén keer per jaar gaan ze  winsten doneren aan de stem winnende organisatie. Elke stem telt. Dus, maak je vrienden blioj en begin met stemmen voor je favoriete dier liefdadigheid organisatie

planet pet hondenveor

De belangrijkste ingrediënten in Planet Pet complete maaltijden zijn lekker kip of lamsvlees. Vlees is een gemakkelijk verteerbaar bron van eiwitten en aminozuren die ideale omstandigheden voor een gezonde spiergroei en onderhoud verschaft. Zorgvuldig gekookte rijst en maïs zijn licht verteerbaar en perfect energiebronnen en voedingsvezels. Omdat veel honden gevoelig zijn voor de tarwe zijn onze complete maaltijd recepten allemaal tarwe vrij. De complete maaltijden bevatten ook geen kunstmatige kleur- / smaakstoffen of GGO. Planet Pet complete maaltijden zijn ontwikkeld met uw hond welzijn in het achterhoofd. De hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd door ISO 9001 en HACCP kwaliteitsmanagementsystemen.