Glucosamine in hondenvoer

U heeft misschien al eens gehoord van glucosamine ? maar wat is precies glucosamine en waarom zit het soms in hondenvoeding’

Glucosamine is gunstig voor de gewrichten in de mens en dier

Glucosamine is een voedingssupplement . Glucosamine stimuleert de gewrichten . Dit supplement helpt om goede gewrichtskraakbeen te behouden . Glucosamine is een van de belangrijkste bouwstenen om de gezamenlijke smeermiddelen van gewrichten te produceren . De gezamenlijke smeermiddel helpen om de gewrichten makkelijk te laten bewegen. Glucosamine in de voeding  van uw hond zal er voor zorgen dat de gewrichten soepel blijven bewegen.

Hoe help glucosamine de gewrichten van uw hond ?

Glucosamine smeert de gewrichten van uw huisdier. De toegevoegde smering kunnen helpen om artritis bij uw hond te voorkomen . Om deze reden is glucosamine een goede aanvulling in het dieet van zeker de grote hondenrassen.

Gewrichten of heupproblemen bij honden

Honden die vatbaar zijn voor het hebben van gewrichten of heupproblemen zouden moeten  overwegen een hondenvoer te nemen met glucosamine vaak is dat weinig zodat het lang duurt eer je wat resultaat ziet. of je moet het zelf toevoegen aan je eigen hondenvoer.

Glucosamine word uit schelpdieren gehaald. Een andere manier om glucosamine te krijgen gaat om een ​​uniek proces van het vergisten van maïs. Deze methode om glucosamine te produceren creëert een plantaardige glucosamine .

Glucosamine in hondenvoer

Glucosamine is meestal een veilig onderdeel van een gezonde en evenwichtige voeding.Over bekend zal uw huisdier  geen last van bijwerkingen of interacties met medicijnen hebben.

Glucosamine toegevoegd aan hondenvoer.

Veel hondenvoeding fabrikanten hebben al glucosamine toegevoegd aan hun voer als u een hondenvoeding gebruikt waar het niet in zit kunt u het zelf toevoegen er zijn capsule’s en er is een vloeibare vorm beschikbaar.

Uit eigen ervaring weten wij dat vooral bij wat oudere honden het goed wil helpen, als er iets versleten is in de gewrichten zal de glucosamine het niet maken maar het zorgt wel weer voor een betere smering van de gewrichten.

Vragen over Glucosamine in hondenvoer mail ze naar ons door

hondenvoer met glucosamine is hier te bestellen  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *