Canagan hondenvoer

CANAGAN HONDENVOER GLUTENVRIJ

Canagan hondenvoer  bevat geen graankorrels als maïs, tarwe en gerst die volgens sommige in  verband kunnen worden gebracht met honden allergieen daarom kan je Canagan als GRAANVRIJ HONDENVOER bestempelen met symptomen bij de hond variërend van maagklachten tot jeukende schilferige vacht.

Ook als uw hond  geen allergieën heeft is glutenvrij hondenvoer een goed idee, en hebben deze graankorrels vrijwel geen voedingswaarde.
Met een hoog aandeel van dierlijke eiwitbronnen komt dit voer heel dichtbij het vlees verhaal
Honden en katten, zoals alle carnivoren, zijn biologisch niet in staat om granen zoals maïs, tarwe en gerst  volledig te verteren . Dit komt omdat ze niet over de enzym amylase  in het speeksel beschikken om de zetmeelrijke koolhydraten af te breken.

 uw voordelen:

Minder verharen

Minder ontlasting

Natuurlijkere manier van voeden

[pto prices=” canagan free range chik 12kg”]

Canagan hondenvoer is verkrijgbaar in 2 kg 6 kg en 12 kg verpakkingen alleen de Canagan large breed is verkrijgbaar in 2 kg en 12 kg

Canagan hondenvoer

Honden zijn al lang een onderdeel van de geschiedenis met de mens. Als maatje om te helpen bij de jacht of om de kudde te beschermen. Dat is dan ook het idee van  Canagan om samen dingen te doen en daar hoort ook een goede voeding bij.

De slogan van Canagan is niet voor niets “natuurlijk passend” devoeding biedt uw hond uiteraard alle voedingsstoffen die ze nodig hebben om als pup te groeien en om de volwassen hond in topconditie te houden.

canagan hondenvoer

Canagan hondenvoeding

De merknaam Canagan komt van het oud Keltisch woord voor “wolf”, waarmee natuurlijk direct naar de voorouder van de hond verwezen wordt maar ook naar de Keltische voorvaderen van de Britten waarin honden zo belangrijk zijn en waar ze al eeuwen de beste zorg krijgen. Canagan helpt met die zorg door goede voeding aan te bieden.

Canagan hondenvoer idee

Canagan is een compleet hondenvoer, Het idee van Canagan is dat honden afstammen van de wolf en daarom net zo eten als wolven. Het hondenvoer van Canagan bevat daarom puur natuurlijke ingrediënten, onder andere wild, vlees of vis, voeding met een hoog aandeel van dierlijke eiwitbronnen of vlees

Canagan hondenvoer vergelijken

U kunt de Canagan hondenvoer hier op deze website vergelijken Natuurlijk is Canagan niet het enige merk dat wij vergelijken, wij vergelijken ook andere  merken hondenvoer

Canagan hondenvoer is verkrijgbaar in de volgende varianten,

Small breed voor de kleine honden

Reguliere lijn hondenvoer voor de middel grote honden

Large breed voor de grote honden

Ondanks deze variantie kan je ook bij schrokken van de kleine hond de grotere brokken geven

Nu ook Canagan natvoer in blik verkrijgbaar. te bestellen bij Petsworld.nl