Fokker senior

Fokker Senior

[pto prices=”fokker senior”]

 

Fokker Senior is verkrijgbaar in een nieuwe verpakking een high premium hondenvoeding, speciaal samengesteld voor de oudere hond (vanaf 7-9 jaar). De op deze levensfase afgestemde hoogwaardige ingrediënten, zorgen ervoor dat uw hond voortdurend fit en gezond blijft. Fokker Senior draagt bij aan het voorkomen van overgewicht en bevat (Noorse) zalmolie, wat een blijvend glanzende vacht ondersteunt. De toevoeging van chondroïtine en glucosamine draagt positief bij aan de bescherming van kraakbeen en gewrichten. Door de hoge smakelijkheid eet uw hond Fokker Senior met plezier.

Fokker Senior is verkrijgbaar in 2,5 kg. en 13 kg.
foker senior

Samenstelling
Mais, gevogeltemeel (14%), rijst (14%), vetkanenmeel,  gerst, gevogeltevet, lijnzaad, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, johannesbrood, ligno-
cellulose, bietenpulp, mineralen, gist, zalmolie (bron van DHA/EPA), vismeel, lecithine, inuline, chondroïtine, glucosamine, L-carnitine, taurine.

Vanaf welke leeftijd is Fokker Senior voor uw hond de meest geschikte voeding?
Kleine rassen (S) 2-10 kg 9-11 jaar
Middelgrote rassen (M) 10-30 kg 7-9 jaar
Grote rassen (L) 30-80 kg 5-7 jaar

Gebruiksaanwijzing:
Geef het voer droog. Het product is klaar om geserveerd te worden. Zorg dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van activiteit, ras en omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheden over meerdere maaltijden per dag. Is Fokker nieuw voor uw hond, schakel dan geleidelijk over.

Vergelijk de prijzen van Fokker senior hondenvoer

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *