Your Dog Hondenvoer

 

Your Dog Hondenvoer

Your Dog Hondenvoer niet omdat het moet maar omdat het kan.

Iedere hond verdient het beste hondenvoer

 Daarom beloven ze een aantal dingen.

Dat de behoefte van uw rashond centraal staat.
Zoals jij weet heeft ieder hondenras zijn eigen voedingsbehoefte. In alles wat Your Dog doet en in alle producten die zij maken staat de rashond centraal.

your dog hondenvoer

Veilig Proberen Niet goed, geld terug.

Als je Hondenvoer via Yourdog.nl bestelt garanderen zij de tevredenheid van jou en jouw hond. Ben jij niet tevreden met Your dog dan storten ze je geld terug dat is nog eens veilig proberen.

Made in Holland.
Your Dog Hondenvoer word gemaakt in Nederland. Hiermee houden we de kwaliteit van het product optimaal onder controle.Your Dog Hondenvoer brokken

your dog bestellen
Yourdog Hondenvoer

 Dus voor  de Duitse Herder, boxer, of chiuahua elk ras zijn eigen voer

Wat zit er in de Your Dog  hondenvoer?

Your dog hondenvoer is gemaakt van onder andere gevogelte en buffel. Daarnaast is het verrijkt met kruiden, bloemen en wortels om aan te sluiten op de behoefte van de rashond. 

Alfalfa

Alfalfa is de Nederlandse naam van de spruitgroente Luzerne. De naam Al-fal-fa komt uit het Arabisch en betekent ‘vader van al het voedsel’ of het ‘beste voedsel’. Alfalfa zijn de kiemen van de zaadjes van de luzerneklaver en bevat veel vitamine en mineralen. Alfalfa is opvallend rijk aan calcium.

Alfalfa kan worden toegevoegd aan Yourdog hondenvoer omdat dit een positieve bijdrage zou kunnen leveren aan het voorkomen van ras-specifieke klachten in relatie tot schildklier, hart, nachtblindheid, spijsverteringsproblemen, artritis en/of nierstenen. Ook heeft alfalfa een bloedzuiverende werking.

Anijs

De anijsplant is een bloemdragende plant die behoort tot de schermbloemenfamilie. In de Romeinse tijd werd anijs voorgeschreven als medicijn tegen slapeloosheid, voor een frisse adem en om beten van de aspisadder te behandelen. Er zitten veel mineralen in anijszaden, ook is anijs een rijke bron van vitaminen. Het bevat veel vitamine B6. Anijs kan worden toegevoegd aan Yourdog hondenvoer omdat dit een positieve bijdrage zou kunnen leveren aan het voorkomen van ras-specifieke klachten in relatie tot spijsvertering, luchtwegen en maag. Anijs heeft ook een vocht afdrijvende werking.

Appel vezel

De appelboom is een boom uit een geslacht Malus, waaraan de vooral op het noordelijk halfrond algemeen bekende appels groeien. De appel groeit in de gematigde streken.

Voedingsvezels hebben een veelzijdige werking in het spijsverteringskanaal. Ze zijn in staat vocht te absorberen, waardoor de ontlasting zacht en soepel wordt. Tevens zorgen voedingsvezels voor een toename van het volume in de darmen. Dit stimuleert niet alleen de werking van de ingewanden, maar zorgt ook voor een grondige afvoer van afvalstoffen

Brandnetel

Brandnetel is een plantengeslacht waarvan in Nederland en België de grote en de kleine brandnetel voorkomen. Brandnetel staat bekend vanwege zijn zuiverende werking. Volgens diversen bronnen is brandnetel bacteriedodend, en daarom heel geschikt bij infectieziekten. De bladeren zijn ook geschikt bij diarree of andere spijsverteringsstoornissen.

Brandnetel kan worden toegevoegd aan Yourdog hondenvoer omdat dit een positieve bijdrage zou kunnen leveren aan het voorkomen van ras-specifieke klachten in relatie tot de vacht, huid en botten van de hond. Maar ook ten behoeve van het voorkomen van spijsverterings-, en/of plasproblemen.

Cayennepeper

Cayennepeper is gedroogde en tot fijn poeder vermalen rode peper. Het is een kruid dat komt van een familielid van de nachtschadeachtigen. Cayennepeper heeft allerlei gezonde eigenschappen. Capsaïcine is de meest bekende stof in cayennepeper. Deze stof is verantwoordelijk voor de meeste geneeskrachtige eigenschappen. Het zorgt ervoor dat de bloedvaten bloed beter laat stromen. Ook is cayennepeper een afrodisiacum en kan het verhoogde bloeddruk tegen gaan. Een ander effect waarvan wetenschappers vermoeden dat het werkzaam zou zijn bij cayennepeper is dat er meer zuurstof naar weefsels wordt vervoerd. Meer weten over Cayennepeper? Download dan ons document van Alfalfa tot Zeewier onderaan deze pagina.

Drie kleurig viooltje

Het driekleurig viooltje is een plant uit de viooltjesfamilie. De soort komt voor in Europa van Lapland tot aan de Middellandse Zee en in Siberië. Het driekleurig viooltje is als geneeskruid voor het eerst beschreven door Rembert Dodoens (1554) voor gebruik bij kwalen van de luchtwegen en later ook bij hartkwalen, krampen in de borst en borstvliesontsteking. Vroeger werd de plant als geneesmiddel gebruikt omdat deze pijnstillend en slijmoplossend zou zijn.

Het driekleurig viooltje kan worden toegevoegd aan Yourdog hondenvoer omdat dit een positieve bijdrage zou kunnen leveren aan het voorkomen van ras-specifieke klachten in relatie tot longen, nieren, artritus, artrose, eczeem en tandvlees.

Buffel

De buffel behoort tot de groep van de runderen. Het vlees lijkt op dat van een gewoon rund. Maar er zijn ook verschillen. Kijkend naar de samenstelling van het vlees bevat buffelvlees opvallend veel mineralen en weinig calorieën en cholesterol. Yourdog maakt daarom gebruik van buffel. 12 kilo Yourdog bevat 1.6 kilo buffel wang, pens en lever dat is gedroogd om te kunnen verwerken in het hondenvoer.

Gevogelte

Yourdog bevat verschillende soorten gevogelte vlees. Yourdog maakt gebruik van gevogelte vlees van hoge kwaliteit. 12 kilo Yourdog bevat 9 kilo gevogelte vleeskarkassen van eend, kalkoen en kip dat is gedroogd om te kunnen verwerken in het hondenvoer.

Your Dog Hondenvoer
Your Dog Hondenvoer

Groenlipmossel

De Groenlipmossel is ook wel bekend als Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel, groene Mossel, Moule à Coquille Verte, Seatone of kuku. De Groenlipmossel is een belangrijke gecultiveerde soort van de familie Mytildiae. Het vlees van de mossel is rijk aan actieve biologische bestanddelen en wordt al vele eeuwen gebruikt voor het behandelen van verschillende gezondheidsproblemen zoals; artritis, artrose en astma.

 Waarom kruiden, wortels en bloemen in Your Dog Hondenvoer?

Yourdog bevat buiten vlees ook kruiden, wortels, bloemen, planten en wieren. De oorsprong hiervan ligt duizenden jaren terug. De voorouders van de huidige honden waren wilde dieren die overleefden van datgene wat in de omgeving te vinden of vangen was. Een gevarieerd menu bestaande uit prooidieren zoals planteneters. Deze werden veelal met huid en haar gegeten, dus ook de volledige inhoud van de maag en darmen. In de darmen van deze planteneters zat buiten gras ook bloemen, wortels, planten en kruiden. Door het met huid en haar opeten van de planteneters kreeg de wilde hond daarom ook direct kleine hoeveelheden kruiden, wortels, planten en bloemen binnen. Jarenlang zijn de effecten van kruiden, wortels, bloemen en planten onderzocht. Men noemt dit ook wel fytotherapie. Ieder Yourdog ingrediënt is met zorg geselecteerd op zijn positieve eigenschappen. Afhankelijk van de grootte van de hond, het ras of de rasgroep worden de ingrediënten extra onder de aandacht gebracht. Ras-specifieke klachten kunnen worden verminderd door het gebruik van kruiden, wortels, bloemen en planten.

Voedingsadvies voor Your Dog hondenvoer.

Dit voedingsadvies is een richtlijn, iedere hond is anders. De voedingsbehoeften van een hond is afhankelijk van de leeftijd, grootte en de activiteit. Een actieve hond kan tot wel 20% meer voeding nodig hebben dan een hond die weinig beweegt. ‘Voeden doe je met je ogen.’ Kijk hoe de hond er uit ziet en naar zijn of haar gedrag. Zorg daarnaast altijd voor voldoende vers drinkwater. Het onderstaande schema geeft aan hoeveel gram Yourdog hondenvoer er per kilo lichaamsgewicht gevoerd dient te worden. Puppy Volwassen Senior Small 17 gram 16 gram 15 gram Medium 15 gram 14 gram 13 gram Large 13 gram 12 gram 11 gram Met small, medium en large wordt de grootte van de hond bedoeld in volwassen staat. Vanaf 10 weken tot 10 maanden oud kan een hond puppyvoer eten. Daarna adviseren we over te stappen naar volwassen voer. Vanaf 7 jaar oud adviseren we Yourdog senior voer te gaan voeren. Rekenvoorbeeld : boxer van 3 jaar oud en 30kg krijgt (30 x 12 gram) 360 gram voer per 24 uur.

bron: Your Dog hondenvoer yourdog.nl