Smolke Puppy mini medium

Smolke Puppy Mini Medium

Smolke Puppy is een Complete en uitgebalanceerde hondenvoeding voor puppy’s tot de leeftijd van 10 tot 12 maanden voor kleine en middelgrote honden.

Smolke Puppy mini mediumPuppy’s zijn ontzettend actief en speels en moeten nog veel groeien, daarom voorziet deze hondenvoeding in hun verhoogde energiebehoefte. Daarnaast bevat deze voeding extra beta-glucanen om het kwetsbare immuunsysteem van uw hond optimaal te ondersteunen. Een ideale fosfor/calcium verhouding helpt uw kleine pup  een sterk en gezond skelet en gebit te ontwikkelen. Bovendien is deze hondenvoeding makkelijk te verteren door uw kleine hond en is de maat van het brokje afgestemd op de kleine tandjes.

Uiteraard zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers.

 

 

[wppc id=”77″]

samenstelling: Granen (14% rijst in het lam en rijst brokje), vlees en dierlijke bijproducten (24% kip, 14% lam in het lam en rijst brokje), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), plantaardige eiwit extracten, vis en -bijproducten (2% vis met MSC keurmerk), Gist (1,4%), plantaardige bijproducten (0,4% inuline), mineralen. – See more at: http://www.smolke.nl/hondenvoeding/smolke-puppy#sthash.yhcEzBjW.dpuf