Smolke Adult medium

Smolke Adult Medium

Smolke adult medium  is een Compleet en uitgebalanceerde hondenvoer voor middelgrote en volwassen honden in de leeftijd van 1 tot 7 jaar met een volwassen gewicht  van 10 tot 30 kg.

Smolke Adult medium Vanaf de leeftijd van ongeveer een jaar zijn middelgrote honden geen puppy meer en kunt u overstappen op een hondenvoeding voor volwassen honden. De meeste middelgrote honden staan bekend als actieve honden die graag in de weer zijn. Daarom ondersteunt Smolke adult  een optimaal werkend spijsverterings- en immuunsysteem van uw hond. De toevoeging van Lijnzaadolie zorgt ervoor dat de huid en vacht er stralend uitzien. En de speciale mineralen zorgen ervoor dat de tandplak minder kans heeft zich aan de tanden te hechten.

Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers.

[wppc id=”79″]

Samenstelling :Granen (14% rijst in het lam & rijst brokje), vlees en dierlijke bijproducten (18,5% kip, 14% lam in het lam & rijst brokje), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), plantaardige bijproducten (0,4% inuline), vis en -bijproducten (2% vis met MSC keurmerk), gist (1,3%), mineralen.
De geadviseerde hoeveelheden in de voedingstabel zijn richtlijnen in grammen per dag. De werkelijke behoefte is afhankelijk van onder andere het geslacht, de grootte en de mate van beweging. Zorg ervoor dat voor uw hond altijd vers drinkwater beschikbaar is.