Royal Canin Bulldog

[pto prices=”Royal Canin Bulldog”]

 

Royal Canin Bulldog adult hondenvoer bestaat uit een hondenbrok die het kauwen van de voeding stimuleert. Hierdoor eet de hond rustiger, wat een positieve uitwerking heeft op de spijsvertering en de mondhygiëne.

 

Royal Canin BulldogDaarnaast zorgen de natriumpoly-fosfaten voor de beperking van de vorming van tandsteen. Royal Canin Bulldog adult hondenvoer zorgt voor bescherming van de huid en vacht. Het ideale gewicht wordt behouden en biedt ondersteuning aan de gewrichten van de Engelse Bulldog.

Ingrediënten/bestanddelen Royal Canin Bulldog adult hondenvoer:

Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, sojaolie, visolie, eipoeder, Fructo-Oligo-Sacchariden, natriumpolyfosfaat, L-tyrosine, kaliumcitraat, taurine, L-lysine, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).