Fokker small hondenvoer 7kg vergelijk de prijzen

Fokker small hondenvoer

[pto prices=”fokker small”]

Fokker Small hondenvoer is een volledig diervoeder voor volwassen honden tot 10 kg. De vorm en samenstelling van de brokjes zijn precies afgestemd op de behoeften van de kleinere rassen. De dikwijls zeer beweeglijke kleine honden hebben een goed verteerbare en energierijke voeding nodig om in goede conditie te blijven. Fokker Small is daarom een hoogwaardige maaltijd, die tevens zorgt voor een glanzende vacht en een gezonde huid. Door de hoge smakelijkheid eten kleine honden Fokker Adult S met plezier.

Fokker small hondenvoer is verkrijgbaar in 2,5 kg. en 7 kg.fokker small

Samenstelling
Mais, gevogeltemeel (min 14%), rijst (14%), vetkanenmeel, gerst, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gevogeltevet, johannesbrood, lijnzaad, vismeel, bietenpulp, gist, mineralen, zalmolie (bron van DHA/EPA), eipoeder, lecithine, inuline, taurine.

Gebruiksaanwijzing:
Geef het voer droog. Het product is klaar om geserveerd te worden. Zorg dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van inspanning en omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheid over 2 maaltijden per dag.
Bij verandering van voeding, geleidelijk overschakelen.

 

[wppc id=”23″]