Farm Food HE

Farm Food he Hondenvoer High Energy Classic is een hoogwaardige voeding

Die geschikt is voor honden van alle leeftijden en rassen. Het hondenvoer onderscheidt zich door de hoge zuiverheidsgraad van de gebruikte grondstoffen, de daaruit voortvloeiende hoge calorische waarde (4145 kcal/kg) en hoge verteerbaarheid (86,8%).

Door de zuiverheid van de grondstoffen  zijn de Farm Food Hondenbrokken licht verteerbaar, wat ten goede komt aan de gezondheidstoestand van de hond en wat zichtbaar wordt in de conditie van zijn vacht en levenslust. Farm Food H.E. bevat geen chemische hulpstoffen zoals: antioxydanten, kleur-, geur- en/of smaakstoffen, bind en conserveringsmiddelen.

Farm food he

Samenstelling Farm Food Hondenbrokken : Ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten tarwe, ontsloten rijst, vleesmeel, rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, lecithine, koudgeperste lijnzaadolie, inuline, vitaminen en sporenelementen. En is voorzien van prebiotica, in de vorm van inuline; een onoplosbaar suiker (FOS) dat wordt gewonnen uit, onder andere, de cichoreiwortel. Farm Food HE is daarom een uitstekende manier om de goede bacteriën van de darmflora van extra voeding te voorzien. De brokken kunnen  zeer goed met Farm Food Fresh Compleet gecombineerd en gemengd worden. Farm Food HE is daarom een uitstekende keuze naast Farm Food Fresh versvlees voeding.

verkrijgbaar in 4 kg en 15 kg