Biofood Puppy hondenvoer

Biofood Puppy hondenvoer

[pto prices=”biofood puppy”]

De puppy levensfase is erg belangrijk en bepalend voor een krachtig, vitaal en gezond leven wanneer uw hond volwassen wordt. BIOFOOD Puppy is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en smaakvolle voeding voor honden in de eerste levensfase. U kunt vanaf 3 weken tot maximaal 12 maanden, afhankelijk van het ras, de puppybrokpup12kgklein voeren. BIOFOOD puppy voeding heeft alles wat een jonge, opgroeiende hond van nature nodig heeft. Een uitgekiende en optimale samenstelling met een hoog eiwitgehalte en gezonde vitaminen en mineralen zorgen bij een energieke en speelse pup voor gezonde ontwikkeling van botten, tanden en kiezen, spieren en vertering.

Let op: Er wordt wel eens beweerd dat een hoog eiwitgehalte ervoor zorgt dat een pup te snel groeit en daardoor skeletproblemen kan krijgen. Dit is een fabel. Te veel voeding, en dus te veel calcium, is daarentegen wel slecht voor de heupen en gewrichten.

biofood puppy

 

Samenstelling: granen (ontsloten: maïs, tarwe), vlees (kip, lam en rundvlees), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp, gist, rijstebloem, rozenbottel*), oliën (zalm- en visolie), vet (kip en schaap), melk en melkbijproducten, plantaardige vitamines en mineralen (premix), digest (kippenlever, lecithine, natuurkruiden).