Biofood Lam en Rijst

[pto prices=”biofood lam en rijst”]

BIOFOOD Lam rijst is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle hondenvoeding

Speciaal ontwikkelt voor honden met een gevoelige huid, vacht en darmen. Beperkt het optreden van allergische reacties. BIOFOOD lam rijst bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw hond. Bij de bereiding wordt gebruik gemaakt van lamsvlees en rijst. De bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten zijn van hoge kwaliteit. Deze zorgen voor een betere en gezonde huid, vacht, vertering, ontlasting en een goede conditie van uw hond.lamrijst12kgklein

Kenmerken:
-volledige licht verteerbare, natuurlijke geëxtrudeerde hondenvoeding.
-met o.a. lam, natuurkruiden, schapenvet, zalmolie, zeewierextract en eiwit/vet (25/13).
-voor volwassen honden en gevoelige honden.

Samenstelling: granen (ontsloten rijst, tarwe, maïs), vlees (lam en kip), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp, gist), oliën (zalm- en visolie), vet (schaap), plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix), digest (lecithine, natuurkruiden).

BIOFOOD maakt gebruik van natuurlijke grondstoffen en toevoegingen. Het GROEN-garantie waarborgt een natuurlijk, veilig en gezond eindproduct.

brokjeslamrijst

Voedingstip: Geef dagelijks een smaakvolle en gezonde schapenvetbonbon of vloeibaar schapenvet als aanvulling op de maaltijd, ter ondersteuning van huid, vacht en vertering.

Verkrijgbaar in zakken van 3 & 12,5 kg