Acana Singles Grass-Fed Lamb Lam – Hondenvoer – 340 g

Acana Singles Grass-Fed Lamb Lam – Hondenvoer – 340 g direct bestellen in onze webshop! Grass-Fed Lamb Acana
De Single Grass-Fed Lamb van Acana is een (h)eerlijke voeding speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hond. De voeding bevat 50% lam, een enkelvoudig, makkelijk verteerbaar eiwit. Het lamsvlees is afkomstig van op de rach gefot lam uit Nieuw-Zeeland. Deze worden vers aangeleverd bij de bekroonde keukens van Acana, waar al het hondenvoer van Acana geproduceerd wordt.
Het draait allemaal om het vlees
De Grass-Fed lamb bestaat voor 50% uit vlees, wat ervoor zorgt dat de kans op overgevoeligheid wordt geminimaliseerd. De helft van het lamsvlees in de Acana Singles is vers, en de andere helft is gedroogd. Al het lam wat gebruikt wordt is ook geschikt voor menselijke consumptie. 
Calorieverdeling
Acana levert meer caloriën uit eiwitten en vetten en minder caloriën uit koolydraten in vergelijking met conventionele diervoeders. Zo blijft de kans op overgewicht klein en blijft je hond in optimale conditie. De metaboliseerbare hoeveelheid energie bedraagt 3393 kcal/kg (407 kcal per kop van 250 ml/120 g), met 32% uit eiwitten, 30% uit groenten en fruit, en 38% uit vet.
Deze voeding is geschikt voor alle rassen en alle levensfasen.
. Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Beste Prijs: 4.95 Bij petsplace

[pto prices=”Acana Singles Grass Fed Lamb Lam Hondenvoer 340 g”][pto related=”Acana Singles Grass Fed Lamb Lam Hondenvoer 340 g”]