Acana Heritage Senior Dog Kip&Kalkoen – Hondenvoer – 11.4 kg

Acana Heritage Senior Dog Kip&Kalkoen – Hondenvoer – 11.4 kg direct bestellen in onze webshop! Senior Dog van Acana
De Senior Dog variant van Acana is een (h)eerlijke voeding speciaal ontwikkeld voor de oudere hond. De hondenvoeding bevat vrije uitloop-kip, in het wild gevangen heilbot en hele nesteieren. Deze worden dagelijks vers door lokale prairieboerderijen aangeleverd bij de bekroonde keukens van Acana, waar al het hondenvoer van Acana geproduceerd wordt.
Aan de ingrediënten kan je goed zien dat deze voeding speciaal ontwikkeld is voor de oudere hond. De voeding bevat veel vleeseiwitten om de ontwikkeling van mager spierweefsel te stimuleren. Daarnaast zijn de snelle koolhydraten zijn vervangen door groenten en fruit, zoals pompoen en muskaatpompoen. 
Vlees is essentieel
Volgens Acana zijn moderne honden inwendig hetzelfde gebouwd als hun wilde voorouders, waardoor ze dezelfde voeding nodig hebben. De Senior variant is dan ook vrij van plantaardige eiwitconcentraten en bestaat voor 65% uit vlees. Dit is relatief gezien twee keer zoveel als de meeste andere hondenvoeders. 
1/3e deel van het vlees in dit hondenvoer is vers en levert hierdoor essentiële voedingsstoffen op in de meest voedzame vorm. Het overige deel bestaat uit gedroogd vlees en vormt een goede bron voor gezonde vleeseiwitten. In de Senior variant vindt je 3 verse vleessoorten terug. Dit zijn vrije uitloop-kip, nesteieren en wilde heilbot uit Canada. Deze voeding bevat hiernaast geen synthetische voedingstoffen of additieven.
Calorieverdeling
Acana levert meer caloriën uit eiwitten en vetten en minder caloriën uit koolydraten in vergelijking met conventionele diervoeders. Zo blijft de kans op overgewicht klein en blijft je hond in optimale conditie. De metaboliseerbare energie is 3325 kcal/kg (399 kcal per maatbeker van 250ml/120g), waarvan 35% uit eiwit, 29% uit groenten en fruit en 36% uit vet.
Deze voeding is geschikt voor alle volwassen honden van 7 jaar of ouder.
. Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Beste Prijs: 64.50 Bij petsplace

[pto prices=”Acana Heritage Senior Dog KipKalkoen Hondenvoer 114 kg”][pto related=”Acana Heritage Senior Dog KipKalkoen Hondenvoer 114 kg”]