Acana Classics Wild Coast Haring&Bot – Hondenvoer – 340 g

Acana Classics Wild Coast Haring&Bot – Hondenvoer – 340 g direct bestellen in onze webshop! Wild Coast van Acana
De Wild Coast variant van Acana is een (h)eerlijke voeding voor je hond. De hondenvoeding bevat duurzame vis, die gevangen wordt voor de kust van North Vancouver Island. Na de vangst wordt de vis vers en in zijn geheel naar de eigen keukens van Acana vervoerd, waar al het hondenvoer van Acana geproduceerd wordt.
Vlees is essentieel
Er zijn veel overeenkomsten tussen moderne honden en hun wilde voorouders en daarom vindt Acana dat zij ook dezelfde voeding nodig hebben. De Wild Coast is dan ook vrij van plantaardige eiwitconcentraten en bevat 50% vis. Dit is relatief gezien twee keer zoveel als de meeste andere hondenvoeders. 
1/3e deel van de vis in dit hondenvoer is vers en levert hierdoor essentiële voedingsstoffen op. Het overige deel bestaat uit gedroogde vis of visolie en vormt een goede bron voor gezonde eiwitten. In de Wild Coast vindt je 3 verse vissoorten terug. Dit zijn pacifische haring, pijltandheilbot en zilverheek. Ook bevat deze voeding toegevoegde supplementen zoals vitaminen B5, E, choline, zink en koper. 
Calorieverdeling
Acana levert meer caloriën uit eiwitten en vetten en minder caloriën uit koolydraten in vergelijking met conventionele diervoeders. Zo blijft de kans op overgewicht klein en blijft je hond in optimale conditie. De metaboliseerbare energie is 3493 kcal/kg (419 kcal per maatbeker van 250ml/120g), waarvan 30% uit eiwit, 30% uit groenten en fruit en 40% uit vet.
Deze voeding is geschikt voor alle rassen en levensfasen.
. Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

Beste Prijs: 3.65 Bij petsplace

[pto prices=”Acana Classics Wild Coast HaringBot Hondenvoer 340 g”][pto related=”Acana Classics Wild Coast HaringBot Hondenvoer 340 g”]